Mosselsateetjes met sojadip
Ingrediënten (6 personen):- 36 gekookte mosselen (uit de schelp)
- 6 el sojasaus
- 2 el honing
- 1 tl sambal oelek
- kroepoek, voor erbij
- - 12 bamboe- of tapasprikkertjes
Mosselsateetjes met sojadip
Ingrediënten (6 personen):- 36 gekookte mosselen (uit de schelp)
- 6 el sojasaus
- 2 el honing
- 1 tl sambal oelek
- kroepoek, voor erbij
- - 12 bamboe- of tapasprikkertjes
Stap voor stap voorbereiden:
- Rijg de mosselen aan de prikkertjes. Leg op 6 (amuse)bordjes 2 mosselsateetjes.
- Meng de sojasaus met de honing en de sambal. Verdeel de dip over 6 glaasjes en zet ze bij de sateetjes op de bordjes. Lekker met een schaaltje kroepoek.Tip Mosselsateetjes lekker met zoete chilisaus gemengd met lepeltje smeuïge pindakaas.