Mosselen uit de koekenpan (à la Sergio Herman)
Ingredients (2 personen):- 500 g verse mosselen
- 2 el (olijf) olie
- 10 g verse tijm
- 10 g verse rozemarijn
- 5 g grofgesneden verse koriander
- 1 teen knoflook
- scheut witte wijn
- 1 klont gezouten boter
- limoensap naar smaak
- peper
Mosselen uit de koekenpan (à la Sergio Herman)
Ingredients (2 personen):- 500 g verse mosselen
- 2 el (olijf) olie
- 10 g verse tijm
- 10 g verse rozemarijn
- 5 g grofgesneden verse koriander
- 1 teen knoflook
- scheut witte wijn
- 1 klont gezouten boter
- limoensap naar smaak
- peper
Preparing step by step:
- Zet een koekenpan op hoog vuur, doe de olie en de verse mosselen in de pan.
- Voeg tijm, rozemarijn, knoflook, peper en scheut witte wijn toe.
- Zet een deksel op pan. Na zo’n 3 minuten zijn de mosselen gaar gestoomd.
- Voeg een klont gezouten boter, limoensap en verse koriander toe.
- Zet de pan zo op tafel voor goddelijk sharing gerecht.